Close

VELKOMMEN I STUEN


En af mine fornemmeste opgaver som grafisk designer, illustrator og idemager er at formidle alle slags budskaber, alle slags produkter og alle slags services, så de bliver forstået bedst muligt af modtageren.

Med mere end 20 år på erfaringskontoen kender jeg den grafiske proces fra ide til slutprodukt – det være sig trykt som digitalt – som min egen bukselomme samtidig med, at jeg holder mig opdateret via diverse kurser og workshops. Udover erfaring, stadig udvikling og håndværksmæssig kunnen har jeg også et bredt og solidt netværk af samarbejdspartnere, jeg til enhver tid kan trække på til de forskellige opgaver. Det betyder, at jeg stort set altid kan rådgive og udføre opgaven for dig på bedst mulig vis. Sidst, men bestemt ikke mindst elsker jeg grafisk design, at tegne og at finde på! Jeg sætter en stor ære i at løse de opgaver, jeg bliver stillet bedst muligt – og jeg bilder mig ind, at netop passionen er en af de detaljer, der skinner igennem og lige giver slutresultatet den ekstra, udefinerbare høje kvalitet.

Jeg har ved siden af reklamestuen også et lille plakatfirma, der hedder ORIGINAL LINES. Her skaber jeg hovedsagligt fødselsplakaten NYFØDT 1:1, der er designet med en illustration af egen baby, skaleret op i vurderet fødselslængde og påført fødselsdata. Du kan læse mere om ORIGINAL LINES her.

Kærlig hilsen Maria 

Lene Bach Kristensen

Administrationschef

Maria Gimm Feltendal

Tegner, grafiker og indehaver